Dålig uppdatering

Jag har inte hunnit spela något de senaste veckorna, så därför blir det ingen uppdatering här.

Jag har gjort som många andra och skaffat The Sims 4 - Create a sim demo. Testade först att bara göra någon helt random, men sen gjorde jag även mig själv och min man. Det blev väl helt ok. Dock så var det inte så himla facinerade som jag trodde. Men det blir förhoppningsvis bättre när jag skaffat spelet och får ett syfte med att skapa mina simmar.

Jag har väl egentligen aldrig varit direkt glad i att göra mina simmar själv då jag har lite dålig fantasi. Jag har alltid använt spelets färdiga gubbar. Tråkigt va? Haha.
 
Som avslut får ni en bild från senast jag spelade:
Aladdin är som vanligt hos sina grannar som han har börjat utnyttja mer och mer. Han sover ofta över där och äter av maten som de lagar utan att ens fråga.
Ofta ber han om några slantar också.

Att utnyttja vänner...

Aladdin har börjat umgås mer och mer med en granne. Han hälsar ofta på och försöker bygga upp deras vänskap. Han har något i baktankarna..... Han prövade att tigga till sig ett litet lån..
 
Det var inte alls uppskattat!
Han bad genast om ursäkt och tänkte för sig själv att han ska vänta tills de känner varandra bättre.
 
Det uppskattades inte heller att han bara ringde på dörren en kväll, och när de släppte in honom gick han direkt in i sovrummet och somnade.
 
För övrigt så har Aladdin en liten hemmaodling nu som ger honom lite mat för dagen. Det är alltid bra, för det kan även anvädas som bete när han fiskar. Och dessutom kan han sälja sina grönsaker till affären och tjäna en hacka.

Romb...

Jag fick i uppgift att göra en sim som skulle bära kläder med endast ett mönster. Vilket det var, var valfritt, så jag tog första bästa om kom på en slumpad sim. Det blev romber.
 
 
 
Liten närbild bara =)