Nakenchock!

Jag återvände till min kära PGC-familj, vilken jag har spelat flera dagar i rad på nu. Just bara för att det tar sååååååååå lång tid att starta. Jag skämtar inte, men det tar minst 20 minuter att ladda just den familjen.

Sen buggar spelet såklart en del.....
 
 
 
*fniss*

En sur gammal gubbe

Till en liten tävling på Mugglis så skulle man göra en sim som liknade en Harry Potter-karaktär som mycket som möjligt. Jag gjorde ju Vernon Dursley...
Jag hälsade på han en runda för att se vad han hade för sig.
 
Vernons önskan i livet är att jobba sig uppåt till toppen på ett kontorsarbete. Det gäller att ha en god relation till sin chef i sådana fall. Därför bjöd han ut sin chef till parken för att spela lite schack. Då bygger han dessutom upp sin logiska förmåda vilken också kan vara nyttig att ha till jobbet.
 
Med låg budget kan det vara svårt att ha råd till väggar, tak och golv... ja ett hus helt enkelt ;-) Men visst ser det lite mysigt ut? =D
 
Även sura gubbar kan bli för sura om de inte får lite underhållning ibland. En bra film om en galen professor kan alltid pigga upp.
 
Dålig idé att glömma maten på spisen och sen gå till jobbet! (Det gick bra, hehe)

Nyårsuppdatering

Jag har inte spelat utmaningen på ett tag, utan varit runt lite i mina andra hushåll (men det berättar jag om i andra inlägg). Men jag ska i alla fall berätta lite om vad som hände sist jag spelade 100BC.

Eftersom familjens budget är väldigt tajt så har de inte råd till lite finare och hållbarare utrustning. Det leder till återkommande vattenläckor från handfat, toaletter och badkar. Då är det bara att sätta igång och svabba.
 
Amalias flirtande med killar hit och dit gör det inte så konstigt att många andra tjejer i stan blir bestulna på kärlekar. Många fiender blir det.
 
Ytterligare en av alla killar. Amalias barn skäms för henne!
 
Efter att hon fått vad hon ville ha så krossar hon killarnas hjärtan. Det är en liten strategi, för hon får ett bättre rykte om sig ifall hon först blir tillsammans med en kille och sen gör slut, än om hon bara flirtar med en kille för att sen börja flirta med en annan.
 
Ett av barnen besöker biblioteket. Där är det så fridfullt jämfört med hemma där det jämnt är livat. Det blir så med en familj på åtta personer, och speciellt med småbarn som gnäller för att få uppmärksamhet.
 
Amalia har nu blivit åldring till slut. Nu är det dags för henne att ta ett steg tillbaka. Nu kommer utmaningen fortsätta med den yngsta flickan i familjen (presentation kommer senare) när hon växer upp till ungdom.

Totalt fick Amalia 12 stycken barn!