Håller jag på att misslyckas redan?

Connie har väl börjat bli van vid att ständigt vara gravid, och den där elaka hungern som river i den putande magen är aldrig särskilt bekväm.
 
Men Connie kände att den andra graviditeten kändes annorlunda på något sätt. Den kändes mer... dubbelt så mycket...

Hilding blev storebror till två små nya individer - Pia och Torsten. Och för att jag ska ha någon chans att klara den här utmaningen så hann inte de små knyten mycket mer än att komma ut och placeras i sina sängar förrens det var dags igen.

Nu när Connie och Anthony känner sig varma i kläderna i sitt föräldrarskap så går familjelivet så mycket bättre. Att skaffa fler barn var inte så skrämmande som de hade trott från början. Nu vill de bara ha fler och fler.
 
Hästen som ni skymtar utanför fönstret är Anthony's. Han adopterade den som föl och de är så goda vänner. Fakir heter han.
 
Natten började krypa inpå, men jag ville bara spela så att jag fick se Pia och Torsten åldras upp för att se ifall arven kommit vidare.
Men ni ser ju... Icke ett endaste grönt hårstrå på de tre första barnen. Nu hålls tummarna för senaste tillskottet - Mattias. Det hade ju varit förtretligt om det stupar redan nu.

Kommentera här: