Bedas uppväxt



Mamma Ashley hjälper Beda att blåsa ut ljusen när hon fyller år. Det vet ju alla att barn inte ska leka med eld, så det är ju bäst.

Beda ser längtansfullt mot den goda tårtan som hon ska få sätta tänderna i nu när hon fyller år. Det blir smaskigt!
Det som hon ser mest fram emot är att börja skolan. Hon är en nyfiken tjej som vill lära sig nya saker hela tiden.
Åren (dagarna) bara flyger iväg och vips så är det dags för Beda att börja på gymnasiet. Även det firas med födelsedag och tårta.

Beda verkar lite oförberedd för tonårslivet, men det kommer säkert gå bra? Nu väntar killproblem, finnar och humörsvängningar.
Bättre blev det ju inte när familjens katt hastigt avlider. Ingen var förberedd på det.







De kommer minnas det lilla spinnande paketet med glädje. Men nu kommer i alla fall möblerna att få vara ifred...

Men för att gå från sorg till gäldje åter igen (hänger ni med i svängarna?) så var det dags för Beda att bli myndig och ge sig ut i vuxenlivet. Pappa Ingvar och syrran Villhelmina firar med pompa och ståt.




Visst ser hon ut att vara redo? Målmedvetenheten syns i de blodröda ögonen. För att fira den stora dagen gav sig Beda ut på en krogrunda.


Eftersom det var första gången hon testade alkohol så tålde hon inte det så bra. Under den blöta kvällen träffade hon en grannkille i vimlet. Eller snarare så ragglade hon in i honom så de båda föll omkull - både bokstavligen och kärleksfullt talat. Då hon stukade foten rätt rejält så tyckte han det var bäst att han följde henne hem. Och närmast var hem till honom.
Dagen efter när Beda vaknade lovade hon sig själv att aldrig mer dricka - och det löftet fick hon banne mig hålla också.. i minst 9 månader i alla fall ; )
Som sagt... ca 9 månader efter den blöta 18-årsdagen så födde Beda en flicka som hon döpte till Alice
Men man vet ju aldrig på en gång ifall barnen bär på båda arven så Beda tänkte vara smart att skaffa ett barn till på en gång för att inte spilla någon tid. Sagt och gjort, sökte hon upp grannkillen igen. Gnistorna sprakade återigen som om ingen tid hade flugit sedan de sist sågs. Det heta mötet ledde till att Beda fick en son - Adolf, så nu blev hon tvåbarnsmor innan hon ens hunnit bli 20 år.

Men hur blev det med Alice då? Ja, se själva!
Första försöket! Det har gått så smidigt de senaste generationerna. Så Alice är generation 5! Halvvägs!

Kommentera här: