På några timmar händer det mycket

Jag kan ju bara säga som så att det är ju tur att inte tiden går lika fort i verkligheten som i Sims...


På väg hem från jobbet en dag mötte hon en kille utanför ett hus i grannskapet. Han hälsade glatt och Gärd hälsade blygt tillbaka. Hon stannade så de började småprata lite om allt möjligt.
Gärd fick veta att killen hette José och var relativt nyinflyttad i kvarteret. Han bjöd in henne på en bit mat och de fortsatte att lära känna varandra.
Gärd kunde knappt slita sig från hans mörka ögon, och utan att hon kunde stoppa sig själv hade hon frågat om han hade någon partner. Till hennes glädje var han singel. Gärd började tokflörta så som bara hon kan.


Vips så drog han henne intill sig och deras läppar började leka med varandra. Mitt framför Josés pappa, men ingen av dem brydde sig. De var blixtförälskade!
Överrumplad av den hastiga kyssen frågade Gärd med rodnande kinder om hon kunde få sova över där.


José ville absolut inte att Gärd skulle gå, så det var ingen tvekan om att svaret blev "JA!"... Dock så sov de inte mycket den natten!.....


Det var inte meningen att allt skulle gå så fort (jo, det är klart det skulle för utmaningens skull, men det känns inte moraliskt rätt att skaffa barn första natten, eller hur!?), men kärlek förblindar och den då så oskyldiga övernattningen resulterade i att Gärd blev gravid. Hon vågade inte berätta något för José på grund av rädsla att han skulle få kalla fötter och försvinna från henne.
När han väl fick reda på det var det för sent för något annat alternativ än att behålla barnet. Självklart kände han sig sårad av att Gärd inte sagt något, så han gick hem och svarade inte när hon ringde efter honom.
Många dagar låg hon bara i sängen och grät, men så en morgon vaknade hon av att det högg till enormt i magen!

Utan sin älskade José fick hon kämpa sig igenom förlossningen. Tack och lov var hon i gott förvar av övriga familjen. En välskapt lite flicka föddes och fick namnet Marie.

Kommentera här: