Möt Amalia!


Det här är Amalia som jag skapade i stort sett helt slumpmässigt (förutom egenskaperna) till just 100 baby challenge. Så fort hon flytta in i sitt lilla hus så gick hon över till en av grannarna och började flörta direkt. Hon har ett enda uppdrag i sitt liv, och det är att skaffa så många barn som möjligt. Då gäller det att ligga i.


Eftersom jag inte får använda mig av något fusk, och därför inte heller pengafusk, eller skaffa mig ett jobb så måste det snålas med precis allt. Och så även stolar. Till en början så fick hon sitta på toan om hon ens ville vila benen när hon åt t.ex.


Flörtandet med grannen gick helt i sin ordning vilket hon märkte när morgonillamåendet började komma.


Riktigt snart så växte sig magen större och större. Hon var spänt och nyfiken på vad det var för en liten filur som fanns där inne.


Efter en problemfri hemmaförlossning fick hon äntligen träffa det lilla knytet som visade sig vara en flicka. Lyckan var total.


Men livet som ensamstående småbarnsmamma var inte alltid lätt. Stress och dåligt med sömn resulterade i att hon slarvade vid matlagningen...... Det hade kunnat gå riktigt illa!


När lillflickan skulle fylla år ville Amalia fira riktigt ordentligt och bjöd därför in alla hon kände. Det blev riktigt festligt.


Tiden går fort när man har roligt, så Amalia hade redan funnit sig en ny kille och väntade ytterligare barn.


Stressen gjorde sig återigen påmind när andra förlossningen var igång. Eftersom hon är ensamstående kan hon inte lämna barnen hemma, och var därför tvungen att föda hemma igen. Men att ha en skrikande två-åring samtidigt som värkarna är igång för fullt var nästan för mycket för stackars Amalia.


Dock gick det bra, och det blev en pojke denna gången.

Ytterligare en man och graviditet senare var det dags igen. Han blev lite smått panikslagen av att se Amalia vrida sig i smärtor. Inte särskilt mycket till stöd.

Amalia har hittills fyra barn, och verkar inte superfertil eftersom hon bara får ett barn varje gång fastän hon har den egenskapen att få tvillingar och trillingar.
Dessutom blir det svårare och svårare att skaffa sig nya partners då hennes rykte är riktigt dåligt då hon byter killar som kläder nästan.

Kommentera här: