Nu kan livet börja

Gunborg växte upp och blev tonåring. Hon byggde upp intresset för hästar, men i början kunde det bli lite galet...Hon spenderar väldigt mycket tid ute i naturen och träffar då gärna vildhästarna. Hon har försökt närma sig dem, men de är väldigt rädda och springer snabbt iväg.


Och helt plötsligt så var det dags för födelsedag. Gunborg försöker klura ut en önskning inför kommande år. Jag hoppas att hon önskar sig fruktbarhet och lätthet att generna blir nedärvda haha


Snabbt började hon dejta en rik man i kvarteret. Men precis när de blivit kära så var det visst dags för honom att kasta in handduken, så det var ju otroligt oturligt (oj, säg det flera gånger på raken efter varandra haha)


Nu dejtar Gunborg en ny man. De träffades genom att han står utanför deras hus varje dag... han är nämligen paparazzi. Och det visar sig vara en kamp i sig. Helt plötsligt när Gunborg förösker lägga in en stöt så springer han iväg. Och det är inte för att Gunborg är skrämmade på något sätt. Nä, då är det något scoop som han måste rapportera om.
Hon har inte haft turen med killar hittills... jag hoppas att det då blir lätt att skaffa barn med båda arven snabbt i stället.

Kommentera här: