Den stora flytten

Ja, så var det då det här med att dejta en paparazzi. Mitt i allt gullande så ska det plötsligt tas bilder och skrivas i blocket. Inget privatliv över huvud taget.




Oj så det kan gå när syrran mekar med bubbelpoolen. Okunskap om elektricitet och vatten går inte särskilt bra ihop fick hon veta med råge. Men hon mår bra nu... förutom att hon sprattlar till lite ibland... och går hon på en helteckningsmatta så sprakar det.


Men med tanke på att Gunborgs lover-paparazzi var så svår att få tag på så fattade hon tycke för en annan man. Där blev det snabbt heta känslor mellan dem båda. Det ena ledde till det andra....


... så Gunborg gick ifrån hans hus med dansande steg efter den lekfulla akten


Syrran fortsätter med sina mekningar på olika saker i hemmet.... men jag tycker inte hon har en stil som passar en reparatör direkt. Det saknas blåa hängselbyxor hehe


Gunborgs heta natt ledde till att ett litet frö började växa. Äntligen tyckte jag... i vanliga fall så skulle jag fått henne gravid från första vuxen-dagen, men på grund av killstrulet så har nästan 1/4 av tiden gått. 


Och så på en strandpromenad så kommer olägligt värkarna! Gunborg är helt själv och vet inte vad hon ska ta sig till. Snabbt får hon upp telefonen och ringer taxi.


Väl hemkommen så födder hon en liten pojke - jaa mitt ute på gatan haha. Tyvärr visar det sig att han inte har arven så det är bara att kämpa vidare.


Nämen ojdå! Slutligen fick Gunborg paparazzin i säng! Vilket scoop det kommer att bli!


En annan stor grej som hände sen var att familjen flyttade till en ny stad. Connie hade drömmar om att utforska världen så döttrarna hängde på. Och det var kanske lika bra för ryktet hade börjat gå om Gunborg att hon är en som springer mellan karlarna (vilket iofs stämmer ju).


Men det visade sig ändå att paparazzin skulle bli far. Men ingen av fädrarna finns med i bilden då Gunborg, syrran och morsan flyttade för långt bort. Men hon har så bra stöd av familjen med barnen så hon är inte orolig.

Kommentera här: