Invasion av råttor!

Connie tyckte att det hade krafsat dovt i väggarna ibland. Och hon fann små svarta pluttar här och där, men hade ingen aning om vad det kunde vara. Hon trodde det var smuts från skorna. Men så skymtade något litet ludet med lång svans förbi. Råttor invaderar huset!
Nu vill Connie flytta för hon känner sig iaktagen från alla små vrår.

Men det verkar inte bli någon flytt inom snar framtid. Pengkontot är inte tjockt direkt med en futtig mammapenning och mannens lön från att plocka disk på byns sylta. De får allt bo kvar i det här råtthålet ett tag till.


Men livet som småbarnsförälder är inte vad makarna hade trott. Bristen på sömn och skaviga öron efter allt barnskrik tär på deras relation. Innan idag när Connie skulle välkomna sin man hem från jobbet med en puss så snäste han argt åt henne och gick och lade sig. Och när hon senare kröp närmare under täcket för att kanske få känna hans händer på sin kropp igen efter så lång tid, så vände han henne ryggen.


Men efter att han hade fått sova ut, och vaknade till en god middag så mjuknade han lite. Ett varmt bad var upptappat med massa gott doftande oljor. Sen var han minsann inte svårflörtad. Connie började genast känna igen den där charmige kille hon en gång blev kär i. Det ena ledde till det andra och vips så vart Connie gravid igen. Tänkte de verkligen på konsekvenserna? Om ETT barn är så jobbigt, hur ska det bli med FLERA? Och Connie har precis fått veta av sin avlägsna faster att det går i släkten att få tvillingar eller trillingar. Oj oj oj............


Och nä... jag skulle inte haft för höga förhoppningar. Hilding bor inte på båda generna så han blir ingen fullvärdig arvinge. Därför var det dags att sätta igång babyfabriken igen. Jag får ju inte misslyckas med det här på första generationen bara. Det hade ju varit pinsamt!
 

Kommentera här: