Jorden invaderas!

Som lite nystart och försök att få igång mitt spelande på Sims 4 så börjar jag med en enkel(???) och snabb utmaning - Alien challenge. Jag hittade information om den => här <=

Mål: Skapa en sim som ser ut som en alien och skaffa barn med en "mänsklig" sim tills du får ett barn som också ser ut som en alien.
(Jag insåg att det var lite samma sak som PGC, men fokuset ligger inte på hår- och ögonfärg, och det ska inte pågå i 10 generationer)

Så... möt Eylie Ehn (jag vet, SÅ dålig fantasi har jag haha)

Hon kommer från planeten Artax där befolkningen håller på att dö ut, så därför har speciellt tränade soldater blivit utvalda att åka till galaxernas olika planeter för att finna en ras rätt lik deras egna för att utöka Artax befolkning
.

Eylie har under många år få gå specialundervisning om just Tellus befolkning så att hon skulle kunna smälta in bland människorna. Men ibland så är det svårt att tänka på allt - som t.ex hållning. Det är dock ytterst viktigt att inte bli avslöjade på detta hemliga uppdrag.


Snabbt efter nedstigningen  gav sig Eylie ut på jakt efter en partner. En man i kvarteret kunde inte motstå hennes inövade charmeringar och perfekt tillverkade sex-appeal så hon fick honom på fall - bokstavligen talat... ner i sängen.
På en gång kände hon hur ett litet frö slog sig till ro i hennes inre.


Under tiden som måste gå (herregud att jordbona orkar vänta i nio månader! på Artax får vi våra barn inom några dagar) så finns det mycket tid för annat. Och det finns otroliga saker att upptäcka! En regnig dag så bildades t.ex denna lerpöl på tomten. Eylie hade aldrig varit med om något så underligt. Blött, kletigt, kallt, men ack så roligt!


Med hjälp av dessa trevliga lerpölar och mycket annat att lära sig så gick ändå de där månaderna snabbt. Och trots att fröet sprattlade runt som en spindel med rullskridskor inne magen så var ändå rapporteringarna tvugna att göras och skickas iväg.

Men Eylie kunde inte förstå varför människorna stod ut med detta tillstånd så länge. Hon önskade nästan att hon var tillbaka på Artax, för det var väldigt obekvämt att vara gravid som jordbo.

Kommentera här: