Vi slänger oss drastiskt in i...........

..............en tråkig händelse. På grund av sin höga ålder så tyckte Döden det var dags för Torleif att följa med honom till underjorden. Men vad Döden inte visste var att................
..................... Torleif hade en så kallad Dödsblomma i bakfickan som ett ess i ärmen. På grund av den fina gesten glömde Döden helt och hållet bort varför han kom till överjorden från första början.Torleif fick tillbaka sin kroppsliga gestalt och tackade så hjärtligt.
 
Sen vankades det födelsedag för lilla Marie. Mamma Gerd hjälpte Marie att blåsa ut ljusen på den goda tårtan.
Marie blev en skelögd, näsvis lillgammal dam minsann. Gammelgammelfarmor Edla och morfar Torleif var självklart med och firade födelsedagsbarnet, likaså resten av familjen.
 
Mitt under en annan fest tyckte en av gästerna att han inte pallade mer. Med drinken i högsta hugg och armen kamratligt runt Dödens axlar vandrade de vidare.
 
Marie äter godsaker - pannkakor, mums!
 
Gerd och hennes mamma har lite kvalitetstid i soffan.
 
Och vips så var det Marie's födelsedag igen. Hon funderade länge på vad hon skulle önska sig innan hon blåste ut ljusen. Men vad det var har hon inte berättat för någon.
 

Syskon - tvillingar..... Ser ni den förtvivlade blicken hos Herbert och det förvånade uttrycket hos Gerd? Tyvärr så fick de bevittna sin mors död hemma i köket. Sådant sätter djupa spår i själen.
När man inser att det inte finns någon återvändo är sorgen ändlös...
Smärtan enorm...

Kommentera här: