Separation!?

Madelene och Torleif fick ytterligare en flicka innan. Gerda heter hon. Det var med hållna tummar och spänning i magen som jag såg henne förvandlas från bebis till småbarn och.... Inte ett spår av arvet! =( Varken blått hår eller rosa ögon! Så besviken och mitt mod skönk till botten.
Detta betydde bara en sak. Sex barn och inte någon lyckades få båda arven. Torleif och Madelene är inte ämnade för varandra.
 
Så de har separerat nu. De har dock inte skiljt sig! Kanske finns det en framtid för dem senare? Men Torleif måste söka efter en ny partner att försöka skapa en ny generation med... och kanske eventuellt ett rekord på hur många barn man kan få haha.
 
Plötsligt känns det så tomt i huset. Nyss fanns där sex barn (fem flickor och en pojk!) som alla krävde uppmärksamhet på något sett. Föräldrarna var klart slitna. Nu är det bara Torleif och lugnet... Tills nästa våg av generationsförsök kommer, haha.
 
Det har inte funnits någon tid att ta hand om trädgården med alla dessa barn. Nu passar Torleif på en tidig morgon när solen precis gått upp. Han känner sig nästan som en ungkarl igen.

Kommentera här: