Torleif Adasdotter

Jag skulle ju egentligen presenterat Matilda igår lite mer ingående, men det kom ju lite saker ivägen som ni kanske vet om ni läste förra inlägget.
Och sen var det inte bara Edlas död som var en stor händelse....

Torleif växte upp och blev ungdom! =D Jag tycker det har gått segt till detta ögonblicket, men det är nog för jag inte hunnit spela så mycket också. Men men... Nu är han i alla fall redo att ge sig ut och leta efter en partner att försöka skapa fjärde generationen med. Jag hoppas det kommer gå lika bra som de andra gångerna, hehe.

En liten presentation av honom kommer i alla fall här:
Han är född i skyttens tecken och är då tvillingbror till Maud (föräldrar är Heather och Torbjörn)
Han favoritmusik är klassiskt, gillar att mumsa i sig sin egna specialgryta gjord på allt som finns i kylskåpet, och mycket ska ha favoritfärgen "kryddigt" brunt.
Han är ett galet geni, kan vi säga. Gillar knep och knåp men andra kan titta lite snett på han när han med frenetisk blick och ivrigt mumlande försöker lösa rubiks kub.
Tyvärr så kan hans hetlevrade temperament få misslyckanden i tankenötterna honom att kasta saker omkring sig. Och man borde inte tilltala honom eller ens närma sig under den närmsta kvarten efter ett sånt utbrott. Speciellt barn ska hålla sig undan. Ibland kan bara synen av dem få han att brusa upp.
Han dröm här i livet är att uppfinna en robot som både kan klippa gräs och dammsuga... en robotdammklippare... eller en robotgrässugare kanske? Det återstår att se....

Kommentera här: