Viktoria Adasdotter

Här sitter hon och samtalar med sin svägerska Heather. Ni har inte fått veta så mycket om henne just för att hon bara ärvde hårfärgen vilket inte gjorde henne till en perfekt arvinge. Men det finns lite att berätta om henne också.

Viktoria är född i oxens tecken, jobbar just nu som Genforskare, men hennes mål är att bli uppfinnare inom vetenskap.
Många tycker hon är lite barnslig som gillar barnvisor, men det finns en stark anledning till varför det är så. Så länge Viktoria kan minnas har hon alltid funnit en lugn i själen när hon hör de enkla melodierna. Det beror på att eftersom hon är en av tre barn till Edla som var ensamstående blev det inte mycket uppmärksamhet för varje barn. När den första var mätt behövde den andra bytas på samtidigt som den tredje behövde sövas. Och det var bara genom att Edla sjöng barnvisor för Viktoria som kunde få henne att sluta gråta.
Viktorias egenskaper är att hon är smått galen, grinig och bra på datorer.
Hon blir lätt ledsen och är svår att få på bra humör igen. Men med en liten barnvisetrudelutt kan under ske, hehe. På grund av att hon är lite galen så bryr hon sig inte om vad andra tycker och tänker - hon gör nyckfulla beslut och kanske tar på sig lite annorlunda kläder (helst i havsblått!). Får hon en dator framför sig så kan hon lätt hacka sig in på företags konton och det finns inte någon som kan slå henne i schack.
Tyvärr så är Viktoria otursförföljd vilket kan leda till att hon råkar ut för olyckor eller tar sönder saker väldigt lätt.
När hon inte sover - vilket hon kan göra genom krig - så älskar hon att mumsa i sig Dim Sum (typ degknyten med olika fyllning).

Det var lite om Viktoria det... nästa gång blir det om Matilda.
1 Annelie:

skriven

Du skriver så underhållande :)

Svar: Hehe, tack! Lite får jag ju hitta på så det blir lite roligare att läsa förhoppningsvis =D
SajberFina

Kommentera här: